post

Rätt utrustning för din häst när det börjar bli kallt ute

Nu när vintern närmar sig med stormsteg är det bra att förbereda sig lite för vad som komma skall. Inte nog m,ed att vi kommer behöva tampas med vad som känns som evig mörker och kyla kommer det också vara jobbigare att ta sig ut till vinterkylan för att rasta hunden eller besöka hästen. Därför är det alldeles perfekt att passa på och shoppa bra och kvalitetssäkra kläder inför vintern så att du har något att se fram emot!

Stierna har väldigt bra jackor, som passar till höstens regniga väder, och till vinterns snö. De erbjuder inte bara bra regnjackor, men även ridbyxor, kavajer, hjälmar, handskar, polotröjor. Det som är så bra med att köpa en regnjacka från ett märke som specialiserar sig på hästsport är att man vet att de är framtagna just för en ryttare och för att det ska vara bekvämt. Det finns många andra bra märken som varmt kan rekommenderas, och som finns att köpa på bra hemsidor på nätet. Ett annat märke som är bra är uhip, de har också bra priser för dig som är hästägare. De har allt från schabrak till hjälmar för dig som ryttare.

Det viktigaste när man köper utrustning är att det är kvalitet på sakerna, speciellt hjälmar och saker som har skyddande syfte, kan vara ridväst också. Om något skulle hända är det viktigt att veta att utrustningen du bär klarar av din vikt, och ett fall. Rid aldrig utan skyddsväst coh hjälm, speciellt inte på vintern. Rid aldrig heller bara på gården eller ‘’snabbt’’ för att få ut hästen. Det kan hända olyckor när som helst och det är aldrig bra att ta risker.

När du rider ut är säkerheten extra viktigt, speciellt om du är själv och det är kallt och snöigt och halt under vintern. På hösten och vintern tycker jag om bucas regntäcke, de håller hög kvalitet och är varma.